Ανάπτυξη - Προώθηση Ιστοσελίδων

Η Ks-net.Gr δραστηριοποιείται στο χώρο από το 2000 και έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια  την απαραίτητη τεχνογνωσία και τη πείρα που θα δώσει στην ιστοσελίδα σας όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για  την πορεία της  προς την επιτυχία.
Θεμελιώδεις αρχές για την επιτυχία μιας ιστοσελίδας είναι ή σωστή και φιλική προς της μηχανές αναζήτησης(SEO) σχεδίαση, ή σωστή συγγραφή κώδικα xhtml/css valid, η βελτιστοποίηση κώδικα και γραφικών για γρήγορη φόρτωση  των σελίδων. Πέρα από όλα αυτά που αφορούν το σχεδιαστικό μέρος υπάρχουν και κάποια άλλα στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, το κοινό που απευθύνεται η ιστοσελίδα, ο ανταγωνισμός, ή δυναμική της αγοράς.
Λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα παραπάνω ή εταιρία μας καταστρώνει το πλάνο πάνω στο οποίο θα αναπτυχθεί η ιστοσελίδα σας, κάνοντας έρευνα αγοράς και συγκρίνοντας τον ανταγωνισμό και τη δυναμική της αγοράς στοχοθετούμε ανά περίπτωση τις λέξεις κλειδιά και την πολιτική προβολής των προϊόντων σας.

Βασικά Προϋποθέσεις Ανάπτυξης

 • SEO Βελτιστοποίηση μηχανών
  Κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε ανεξαρτήτου κόστους πληρεί όλες τις προϋποθέσεις και φέρει όλα τα standards που απαιτούν οι μηχανές αναζήτησης προκειμένου το περιεχόμενου της ιστοσελίδας σας να αρχειοθετείται σωστά.
 • Βελτιστοποίηση γραφικών
  Σε κάθε ιστοσελίδα που αναλαμβάνουμε τα γραφικά έχουν βελτιστοποιηθεί και συμπιεστεί κατάλληλα έτσι ώστε να επιτυγχάνεται ή σωστή σχέση ποιότητας  και  απόδοσης στην φόρτωση των ιστοσελίδων.
 • Βελτιστοποίηση κώδικα
  Βασική προϋπόθεση κατά την κατασκευή ιστοσελίδων είναι ο έγκυρος και σωστά γραμμένος κώδικας. Η σωστή και έγκυρη σύνταξη(xhml/css valid) αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε ανεξάρτητα από το κόστος της, αυτό σημαίνει ότι και το πιο οικονομικά πακέτα  σχεδίασης ιστοσελίδων που παρέχουμε είναι πάντα xtml/css valid.
 • Έρευνα αγοράς.
  Κάνουμε Πάντα έρευνα αγοράς πριν καταστρώσουμε το πλάνο πάνω στο οποίο θα "στήσουμε" την ιστοσελίδα σας. Αυτό αποτελεί το Α και Ω για την επιτυχία, γνωρίζοντας με το τι έχουμε να κάνουμε μπορούμε πιο εύκολα να προσεγγίσουμε το κοινό της ιστοσελίδας σας.

  ** Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας που κάνουμε **

Ο Ανταγωνισμός

Ενώ όλα τα παραπάνω είναι όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις που θα σας δείξουν το δρόμο προς την κορυφή εντούτοις δεν αποτελούν από μόνες τους το κλειδί για την επιτυχία.
Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως ο ανταγωνισμός, κάτι που δεν είναι στατικό, αν  το αντικείμενο της ιστοσελίδας σας έχει μεγάλο ανταγωνισμό είναι πιθανόν ή μάλλον σίγουρο πώς θα χρειάζεται συνεχή παρακολούθηση και κατά καιρούς αναβάθμιση, κάτι που σίγουρα οι ανταγωνιστές κάνουν ήδη, ως εκ τούτου ο ανταγωνισμός είναι κάτι δυναμικό και  δεν μπορείτε να επαναπαυόσαστε  στην σημερινή κατάσταση!

πώς όμως μπορούμε να "χτυπήσουμε" τους ανταγωνιστές μας και να να ανεβάσουμε την κατάταξή μας στις μηχανές αναζήτησης?

 • Incoming links - PageRank
  Αυξάνοντας συνεχώς τους συνδέσμους προς την ιστοσελίδα μας ανεβάζουμε το page-rank, που με λίγα λόγια σημαίνει την σπουδαιότητα της ιστοσελίδας σας ως προς τις λέξεις κλειδιά σε συνάρτηση με τους εισερχόμενους συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας, κάτι που οι μεγάλες μηχανές αναζήτησης θεωρούν σπουδαιότερο από τα περισσότερα άλλα στοιχεία της ιστοσελίδας σας. Αν λοιπόν η ιστοσελίδα σας δεν έχει εισερχόμενους συνδέσμους ενώ οι ανταγωνιστές έχουν ή έχουν πολύ περισσότερους τότε αυτό είναι ένα βασικό σημείο που πρέπει να δώσετε σημασία.
  Η εταιρία μας αναλαμβάνει κατά περίπτωση την δημιουργία τέτοιων συνδέσμων, αυτή η διαδικασία θα πρέπει να γνωρίζεται ότι είναι αρκετά μακροπρόθεσμη ως προς το αποτέλεσμα καθώς οι μηχανές για ευνόητους λόγους δεν αντιστοιχίζουν άμεσα τους εισερχόμενους συνδέσμους της ιστοσελίδας σας με το το PageRank.
 • Προσαρμογή κειμένων
  Βελτιώνοντας-προσαρμόζοντας τα κείμενα των ιστοσελίδων κατά καιρούς στις απαιτήσεις της αγοράς, βελτιώνοντας ή ανανεώνοντας τις περιγραφές των προϊόντων, τους τίτλους των σελίδων κτλ. μπορούμε να δώσουμε μια νέα δυναμική στις σελίδες μας. 

Άμεση Εναλλακτική Προβολή

Η αναρρίχηση στις υψηλότερες θέσεις των μηχανών αναζήτησης πολλές φορές δεν είναι αρκετή   ή αργεί να έρθει(ανταγωνισμός-PageRank κτλ.) ενώ εσείς θέλετε να αρχίσετε άμεσα τις πωλήσεις σας. Σε αυτή τη περίπτωση θα πρέπει να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσω κάποιας διαφημιστικής καμπάνιας. Η εταιρία μας σε αυτό το τομέα μπορεί και σας παρέχει τις παρακάτω επιλογές.

 • Google AdWords.
  Η εταιρία μας αναλαμβάνει κατά περίπτωση το σχεδιασμό καμπάνιας AdWords και την παρακολούθηση αυτής
 • Διαφήμιση Banner.
  Με την διαφήμιση μέσω  banner που προβάλλονται σε ιστοσελίδες τρίτων μπορείτε να έχετε μια επιπλέον αύξηση της επισκεψιμότητας της δικής σας ιστοσελίδας.

Αύξηση Πωλήσεων - Conversion Rate

Το μεγαλύτερο όμως θέμα που απασχολεί κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας είναι η αύξηση της σχέσης του αριθμού επισκέψεων και πωλήσεων ή επαφών(Conversion Rate).
Δεν είναι λίγες οι φορές που μας προσεγγίζουν υποψήφιοι πελάτες με αυτό ακριβώς το πρόβλημα. Αν και έχουν αρκετά υψηλή θέση στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης και ενώ έχουν οργανώσει ακριβές διαφημιστικές καμπάνιες που τους "φέρνουν"  καθημερινά εκατοντάδες ή ακόμα και χιλιάδες επισκέπτες εντούτοις οι πωλήσεις ή φόρμες επικοινωνίας που λαμβάνουν μένουν στάσιμες, πολλές φορές μάλιστα μετριούνται στα δάκτυλα του ενός χεριού!
Αυτό οφείλεται στο ότι για κάποιο λόγο οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν μπορούν να "ανακαλύψουν" ή "κουράζονται" κατά την περιήγηση ή πάλι δεν "πείθονται" από αυτά που βλέπουν.
Τι Θα μπορούσε να προκαλέσει αυτή τη κατάσταση? Εδώ πραγματικά είναι πολύπλοκη η κατάσταση, υπεύθυνα θα μπορούσαν να είναι: η σχεδίαση, οι εικόνες, τα σλόγκαν που χρησιμοποιείτε, η πλοήγηση κτλ... μόνο μια εκτενή παρακολούθηση της ιστοσελίδας σας θα μπορούσε να δώσει την απάντηση.

Η εταιρία μας μπορεί κατά περίπτωση να αναλάβει την αύξηση του conversion rate της ιστοσελίδας σας.
Για τον υπολογισμό και την εύρεση του καλύτερου δυνατού conversion rate εκτελούμε μερικά τεστ πάνω σε διαφορετικά μοντέλα(μορφές) της ιστοσελίδας σας. Κατασκευάζουμε 3 διαφορετικές εκδοχές για την ίδια ιστοσελίδα και μέσω εργαλείων όπως το Google website Optimizer παρακολουθούμε την απόδοση του site για κάθε εκδοχή.

Γλώσσα: