Κατασκευη Ιστοσελιδων

Κατασκευή ιστοσελίδων με έμφαση στην πρωτότυπη και σύγχρονη εμφάνιση για την παρουσίαση της εταιρίας στο διαδίκτυο.

  • Κατασκευή ιστοσελίδων με τα υψηλότερα standard και απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας σε ποιότητα γραφικών, ευκολία πλοήγησης, ενσωματωμένες βοηθητικές εφαρμογές, διάφορες γλώσσες κτλ.
  • Σχεδίαση με γνώμονα την αμεσότητα με τους επισκέπτες της ιστοσελίδα σας, την γρήγορη και σαφή προβολή των προϊόντων σας, των στόχων και του προφίλ της εταιρίας σας.
  • Μεγάλη εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου, υψηλή γνώση γλωσσών κώδικα (php,html,java) και προγραμμάτων σχεδίασης γραφικών.
  • Κατασκευή ιστοσελίδας δυναμικής , στατικής, Flash, Ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop), προσωπικών γκαλερί, online-κοινοτήτων και όποιας άλλης κατηγορίας ιστοχώρου γρήγορα και οικονομικά .
  • Συντήρηση-ανανέωση (update) των δεδομένων και γραφικών της ιστοσελίδας γρήγορα και αξιόπιστα για να είστε πάντα στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Δείτε τώρα τα πιο προνομιακά πακέτα για σχεδίαση ιστοσελίδων της αγοράς στις φτηνότερες τιμές ...

Στατική Ιστοσελίδα

Αν θέλετε ένα γρηγορο και οικονομικό τρόπο προβολής της επιχειρησής στο διαδίκτυο τότε επιλέξτε το πακέτο σχεδιάσης στατικής ιστοσελίδας στην καλύτερη τιμή της αγοράς...

Δυναμική Ιστοσελίδα

Δυναμικό site βασισμένο πάνω στην πλατφόρμα διαχείρησης περιεχομένου elxis cms. Εύκολη διαχείρηση περιεχομένου χώρις να χρειάζεται η παραμικρή γνώση κώδικα. Αποτελεί την καλύτερη λύση για την προβολή σας στο διαδίκτυο καθώς είστε θέση να ενημερώνετε μόνοι σας την ιστοσελίδα σας χωρίς την παρουσία κάποιου ειδικού...

Ιστοσελίδα Flash

Κατασκευή ιστοσελίδας εξολοκλήρου με flash, μοντέρνος σχεδιασμός, βελτιστοποιήση  κώδικα για γρήγορο φόρτωμα ...

Portal - Διαδικτυακή πύλη

Ιστοσελίδα σε μορφή Portal(Διαδικτυακή Πύλη) για όσους θέλουν να δημιουργήσουν την δικής τους  διαδικτυακή κοινότητα. Περιλαμβάνονται όλα τα χαρκτηριστικά και ευκολίες  που μπορεί να ζητήσει κάποιος. Forum, gallery, download-upload system, newsletter system και πολλά άλλα....

Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Αυξήστε τις πωλήσεις σας κατακόρυφα, αποκτήστε το δικό σας  Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαθέστε τα προϊόντα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο γρήγορα και εύκολα.

Κρατήσεις Ξενοδοχείων

Αυτόνομο σύστημα online κρατήσεων ξενοδοχείου, ενοικιαζόμενων δωματιών, καταλυμάτων κτλ.. με δυνατότητα μεμονομένoυ ξενοδοχείου  ή πολλάπλων ξενοδοχείων για χρήση ώς τουριστικό portal.

Γλώσσα: